För mig var rätt lagerinredning A och O

Jag har under många år funderat på att starta en småskalig verksamhet och i somras med allt kaos med Corona bestämde jag mig för att satsa istället för att avvakta och rentav fega ut. Sagt och gjort jag startade mitt lilla webbaserade företag med importerade varor från Asien. Inget som kommer att göra mig rik, men det är en härlig känsla att jobba för mig själv samtidigt som det faktiskt går runt och rent av lite plus alla redan. Mitt koncept är mycket olika varor med liten avans, så det kräver sitt utrymme och sin plats för lagerhållning. Jag hittade en rejält stor och hyfsat billig lokal, men det vill ju till lagerinredning också.

Ibland har man tur och hittar ett företag som har allt man behöver

Det hade jag. Efter lite surfande och efterforskningar blandat med samtal med andra företagare, hittade jag fram till ett företag med brett sortiment av lagerinredning som var precis vad jag behövde. Jag fann ett bra utbud av hyllor i en prisklass som jag kan överleva i början av mitt liv som egenföretagare. Det fanns också rejält med olika boxar och backar som gjorda för mina blandade småvaror från öst. Känns verkligen som att alla bitar föll på plats med en gång.

Just nu har mitt lilla lager inredning från golv till tak, var sak är på sin plats och enkel att hitta.  Som i så mycket i livet är det ju viktigt att man gör rätt från början, och för mig var bra lagerinredning viktigt för att jag skulle komma igång på ett bra sätt. Nästa gång du handlar elektronik på nätet är det kanske från mig.