Klitorisvibrator bra vid avslut

Om man är kvinna och upplever att ens partner inte kan tillfredsställa en sexuellt till den grad att man uppnår orgasm bör man ta hjälp av olika verktyg.

Den vanligaste av dessa verktyg som många singelkvinnor och kvinnor i relationer använder är dildos, en skapelse från sent 1800-tal som oftast är formad som en manlig penis. Det är en leksak som fungerar väl både själv och tillsammans med någon annan. Vill mannen få någonting uppstoppat därbak kan en dildo vara väldigt stimulerande. Om mannen inte är intresserad av detta kan han hjälpa kvinnan att föra in dildon i slidan. Medan dildon är inne i slidan kan mannen fokusera på kvinnas andra erogena zoner, så som bröstvårtorna, munnen och knäskålarna.

Ifall mannen vill känna mer njutning samtidig som kvinnans klitoris stimuleras kan mannen sätta på sig en penisring. Penisringen ger båda njutning. Detta genom att den inte bara vibrerar skönt runtom när den sitter runt penis, utan också utåt så att den stimulerar kvinnan. Detta gör att båda upplever samlaget som skönare.

En annan typ av sexleksak som hjälper kvinnor till orgasm är billig klitorisvibrator som stimulerar kvinnans klitoris. Riktigt moderna klitorisvibratorer har flertalet olika inställningar och program för maximal njutning. De allra senaste använder sig också av tryckvågor för att stimulera klitoris. Detta innebär att vibratorn inte ens behöver beröra en för att man ska komma flera gånger om. För par finns det så kallade samlagsvibratorer, dessa är skapade för att användas samtidigt, och ger båda njutning. Mannens penis blir hårt åtstramad och kvinnans G-punkt blir stimulerad.

Detta var bara några förslag på hur man på ett lättare sätt får kvinnor att komma i sänghalmen. Andra sätt som också är effektiva men som inte innehåller några goa leksaker är följande:

Längre förspel
Mer tunganvändande, både uppe och nere
Vänta med penetrationsex tills efter kvinnan har fått orgasm, alternativt stoppa in den när hon är på väg att nå klimax
Använd fördröjningssprej för att göra samlaget längre

Med dessa tips kommer alla att njuta mer.