Nära till poolen och fiskesjön

Är på besök i Arvika över helgen för att koppla av. Inte ett moln på himlen och solen skiner, vädret är perfekt. Har promenerat ett par kilometer under förmiddagen och kommer försöka laga en lunch innan det blir ett bad i poolen. Har en nedgrävd pool på tomten som vi skaffade förra året. Har länge önskat mig en swimmingpool men det blev ett köp först när vi skaffade ett fritidshus.

Anlitade en lokal byggfirma som hjälpte till att transportera och bygga poolen. Som jag nämnde är det en nedgrävd pool och vilket arbete det var att få till området där poolen skulle placeras! Jag trodde att det bara var jord och sand som vi skulle stöta på under grävningen men det fanns dessvärre en bit berg som behövdes sprängas bort på tomten. Poolbygget drog ut en extra månad på tiden men det blev bra till slut när vi sprängt bort all sten i marken.

Poolen är placerad på baksidan av huset nedanför altanen. Det är lyxigt att bara öppna dörren och ta ett par steg ned i vattnet.

Det finns en sjö en kilometer från fritidshuset, där brukar vi fiska och bada. Sjön har gott om abborre och det är nästan garanti att man får en fisk varje gång man är där och svingar ett fiskespö.

Jag gillar mest att fiska på vintern, isfiske är det trevligaste. Du tar med dig en stol, termos, isborr och ett par mackor.

Vi har en bastu nere vid sjön och brukar passa på att basta. Det blir mest att vi bastar på vintern och då hugger upp en vak för att få ett litet uppfriskande dopp från värmen. Givetvis ser vi till att ha ett par kalla öl på kylning så du kan njuta extra mycket.