Ibland så hittar man små guldkorn, Teknikproffset är ett av dem

Under en vår och sommar i den sociala distanseringens tacken, får jag erkänna att jag lagt ovanligt och kanske onödigt tid på att surfa runt planlöst på nätet. Man läser vad andra människor kollar på för sidor och man följer annonser. En sådan annons tog mig till en plats jag numer handlar på regelbundet, en firma som heter Teknikproffset som har allt.

Teknikproffset har allt du behöver och en massa roligt som man kan köpa ändå

Här finns som namnet antyder tekniska prylar av alla de slag, från Apple produkter till billigare märken och varianter, gamingstolar till mangeldukar. Själv har jag handlat lite av varje under året.

  • Luftkylare – I år investerade jag i en enklare typ av AC, den har fått gå flitigt
  • Handsprit – Tråkigt att det skall behövas, men skönt att det går att få tag på
  • Mangelduk – Tyvärr manglar jag inte själv, men min moster blev väldigt glad åt sin present. Kanske man borde skaffa sig en mangel själv.
  • Tigersåg – Detta blev min egen tidiga julklapp, passar till allt.
  • Kabelvinda – En 20 meters kabel som gör att vi kan ha el där det behövs

Inte för alla men perfekt för mig

Det finns ju hur många internetbutiker som helst att välja på, men det som gjort att jag fastnat för Teknikproffset är att de har ett enormt utbud och vettig kvalitet till vettiga priser. Ofta när man handlar billigt så går det sönder efter ett par veckor, men Teknikproffsets grejer håller än, även efter flitigt användande och det kommer allt att handlas julklappar där framöver.
Som sagt, ibland hittar man rätt och om man som jag roas av att sitta och klicka runt bland allsköns tekniska attiraljer, ja då blir det inte mycket bättre än hos Teknikproffset.