En bil med dragkrok lånas gärna

Nu ska jag äntligen flytta, det ska bli riktigt skönt. Jag har bott på samma ställe i hela mitt vuxna liv och det är jag lite bitter för och jag hoppas att jag kan hitta harmoni i min nya lägenhet. Den nya lyan ligger en bit utanför staden där det är väldigt lugnt och fint och lite mer oljud än där jag bor nu. Jag hör bussarna om kvällen när jag ska sova på helgerna går det förbi skräniga ungdomar som är på väg ner till stan för att festa loss. Att bo på ett och samma ställe länge har sina nackdelar, man samlar på sig otroliga mängder prylar och skräp. Det värsta är att jag har tillgång till ett stort förråd i källaren och där har det samlats på sig mängder av skräp genom åren som jag måste bli av med, frågan är bara hur. Jag misstänker att jag får hyra en bil med dragkrok, jag lånar än hellre än om någon ställer upp? Jag var runt och titta lite på nätet, jag är rätt händig med bilar så jag kanske köper en dragkrok från Dragkrokskungen och monterar den, då slipper jag låna/hyra en bil och nästa gång och har en bil med drag, det kanske höjer värdet på den när den sedan skall säljas. I källaren har jag hittat många udda saker, bland annat en låda det står glaswachsperlen på, den ser ut att vara beställd från Tyskland. Jag kan inte begripa hur den har hamnat i källaren. Lite kul var dock att jag hittade gamla noter till julsånger som jag fick som liten av min mormor, det passar bra nu till jul när det ska spelas jullåtar och jag får väldigt många nostalgikänslor.