Sexleksaker

Det var en kompis som tipsade mig om en hemsida för sexleksaker. Han är lite som ett vandrande stånd och har väl inte mycket annat än sex på hjärnan. Inget fel i det, och jag gillar sex också. Nu är det så att vi båda är singlar och får sköta oss själva så att säga. Det kan ändå behövas lite variation ibland och då kan ju sexleksaker vara till hjälp.

Det finns ju mer grejer än man skulle tänka sig, och de som kommer på de här sakerna har verkligen ingen brist på fantasi. Min kompis har köpt en lösvagina och han jublar över den. Han tycker att jag ska skaffa en också. Det är därför jag sitter här nu och tittar runt. Det finns både bra och sämre alternativ, tycker jag. De som jag tycker är sämre är de som ser ut som en rumpa eller bara en liten gummi-vagina. Det ser nästan bara konstigt ut. Men de som är de sämsta efter vad jag tycker är de som ser ut som en kvinnlig torso. Att ha sex med en gummitorso utan huvud, armar eller ben känns ju enbart kusligt. Jag känner bara, ”usch”, och hur tänkte de som kom på just den varianten?

De som jag gillar är den sorten som min kompis har. Den har ett annat namn förutom lösvagina. Den kallas också för en lösvagina. Den är inte så stor, så den är både enkelt att ta med och känns extra skönt när den används. Storleken gör ju också att den är betydligt diskretare än de som jag nämnde här ovan. Tanken är tydligen att man ska kunna resa med den till och med och storleken gör att den inte sticker ut så mycket som de andra varianterna. Men vem tar med sig en lösvagina när de reser?