Här kommer ett tips till dig som söker byggnadställningar i Halmstad, Halland och Skåne

Alltid är det något som måste fixas på huset. Måla eller byta fönster, vindskivor, stuprör eller liknande. Emellanåt kan jag se det som ett nöje nästan, men med att åldern sakta söker sig uppåt känns det allt mindre säkert att stå på en stege och jobba.

Nu i dessa coronatider när allt är upp och ner och man ändå inte får träffa folk tänkte jag ge hela utsidan av huset en uppfräschning och för att göra det enkelt för mig bestämde jag mig för att hyra en rejäl byggnadställning.

Det var inte gratis men så fantastiskt enkelt allt gick

När jag väl bestämt mig var det dags att hitta en firma som hyr ut och sätter upp byggnadsställningar i Halmstad, Halland och Skåne. Jag fastnade för ett lokalt företag som verkligen kan allt om byggnadsställningar. Det var verkligen inte gratis på något vis, men jag tyckte jag kunde unna både mig och huset det och slog till på en ställning upp till taket. När jag väl undertecknat ordern kom de och satte upp byggnadställningen redan nästa dag. Jag betalar hellre lite extra när det är så att man faktiskt får det man betalar för.

Inte bara för hus

Nu har jag nymålade fönster 8 utbytta takpannor och ett hus som ser 30 år ut yngre. Det visade sig att denna firma även sätter upp byggnadsställningar som temporära läktare, något som vi i teatergruppen kommer att använda oss av. I år gick det inte, men nästa år hoppas vi kunna få spela teater med åskådare. Åskådare på rejäla bänkar av byggnadställning.