Såg ett par byggnadsställningar när vi rullade genom Stockholm

Vi är hos ett par vänner i Stockholm för att se deras nya hus. De har köpt ett vackert hus från 40-talet strax utanför Stockholm. Byggnadsställningar står fortfarande kvar runt huset, men de ska snart tas bort eftersom det mesta av arbetet på fasaden nu är klart.

Våra vänner är från Göteborg och flyttade upp till Stockholm för 3 år sedan när frun fick arbete på en redovisningsbyrå i Nacka. Mannen började arbeta samtidigt på en arkitektbyrå i innerstaden. De älskar Stockholm och har länge önskat flytta till huvudstaden. När jag och min fru Malin rullade in i Stockholm under gårdagen blev vi imponerade av de vackra byggnaderna i Gamla Stan. Stockholm stad har verkligen lyckats bevara dessa vackra byggnader på ett föredömligt sätt. När vi rullade vidare förbi Slussen var det fullt av människor på väg hem från jobbet.
Tycker det var ganska mycket byggnadsställningar i Stockholm när vi besökte staden, det sker en hel del renoveringar och du ser nybyggen både i innerstaden och ute i förorterna. Stockholm växer som stad och det är trevligt!

När vi åker hem imorgon kommer det bli ett stopp i Jönköping på vägen. Jag ska passa på att handla lite sportprylar innan jag är hemma i Göteborg. Det finns en sportbutik i Jönköping som har ett rack jag letar efter. Ska spela padel på kvällen och jag är sugen på att köpa ett eget rack. Vi är ett gäng som spelat padel under en månad och jag har lånat rack fram tills nu. Blir skönare med ett eget rack och billigare i längden. Padel är verkligen en kul sport som är lätt att lära sig. Har flera kollegor på jobbet som börjat spela, vi planerar en padelturnering på jobbet till hösten. Utöver padel så tränar jag boxning 1 dag i veckan och det är riktigt bra träning för kroppen, är alltid helt slut efter ett träningspass i boxningsringen.